Naar de Moezel dit najaar en winter?

De familie van Dongen van de campings en camperplaatsen in Rissbach, Traben-Trarbach en Alf nodigen u van harte uit voor het Moezel-winter-wijn-programma van dit jaar.


In de herfst- en wintermaanden kunt u genieten van de pracht van de natuur aan de Moezel. Herfstkleuren rondom, eindeloze wandeltochten door bossen, over bergtoppen of langs de wijngaarden. Fietsen over vlakke wegen langs een kleurrijk Moezellandschap.
Kerst(wijn)markten in Bernkastel en Cochem bieden in winterse ambiente gezellige kerstsfeer van 19 november t/m 19 december 2021.


Traben-Trarbach biedt op alle adventsweekenden een “winter- wijn- betovering” een gevarieerd programma rondom wijn, cultuur en kerst. Op de camping in Alf wordt voor het eerst een wintermarkt georganiseerd. In gezellige kerstsfeer vind je cadeaus, sieraden, decoraties, culinaire specialiteiten en producten voor alles wat met wijn en wellness te maken heeft, met elk weekend wisselende highlights.

Vanaf 20 december geniet je in alle rust van kerst, van oud en nieuw op onze campings, geen feestjes, maar een goed glas Moezel/glühwein. (We hebben altijd 20 soorten op voorraad van lokale wijnmakers).
In Traben-Trarbach (Moseltherme) en in Bad Bertrich (nabij Alf, Vulkantherme) vindt u thermale baden om nieuwe energie op te doen en tot rust te komen.


Beleef vanaf 2 januari 2022 de winterrust voor een paar dagen of voor een langere periode, adem gezonde lucht in en ontspan tegen een extra lage prijs vanaf € 9,00. Wilt u liever de hele winter aan de Moezel doorbrengen? November t/m maart, 5 maanden met caravan of camper op een overstromingsvrije comfortplaats voor een speciale prijs vanaf € 499,00

Voor uw lezers geldt, op vertoon van uw FICM/UML lidkaart:
1x 2 uur gratis toegang tot de thermale baden
Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis
Honden krijgen een welkomstgeschenk

Moezelcamping Alf, op 500 meter van de Moezel op een overstromingsvrije locatie, het hele jaar geopend.
Moezelcamping en Moezelcamperplaats Rissbach, Traben-Trarbach geopend van 1 april tot 2 januari
Alle info ook op: www.mosel-camping-platz.de<http://www.mosel-camping-platz.de> tel. 06541-3111